MenuZoek
Markt Cityplaza | 2010

Buurtfeest 4 juni

vrijdag 04 juni
Bij jou in de buurt?

Lijkt het je wat om iets bij jou in de buurt te organiseren?

Ben jij een echte verbinder?
Word je gelukkig van mensen blij maken?
Én houd je van een feestje?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nieuwegein bestaat in juli 2021 50 jaar, tijd voor een feest! Ons doel is om zoveel mogelijk mensen betrokken te laten zijn bij dit feest. Dit doen we door in iedere wijk een eigen (coronaproof) buurtfeest te organiseren door en voor bewoners.
Verwachten we veel van jou? Dat valt best mee:

  • In ieder geval veel enthousiasme.
    Jij bent belangrijk bij het verbinden van je mede-wijk-bewoners. Zorg dat je het feest extra onder de aandacht brengt en mensen enthousiast maakt om erbij te zijn. TIP: Creëer een leuk groepje mensen bij elkaar, zo bereik je nog meer mensen en heb je meer ideeën over wat voor jullie wijk leuk en passend zal zijn.
  • Je bent contactpersoon voor vragen vanuit de bewoners. Je weet hoe de dag zal verlopen en op welke manier alles coronaproof is ingericht. Op deze manier kan je mensen hierin geruststellen en bij twijfel toch over de streep trekken om mee feest te vieren en de buurt nog een stukje mooier te maken.
  • We worden gesteund door meerdere partijen, dus de belangrijkste faciliteiten zullen geregeld zijn. Denk aan tenten, versiering, elektriciteit etc. Ken je ondernemers uit de wijk die in de horeca of catering zitten, dan kan jij die verbinden aan dit feest.

Twijfel je, heb je vragen of wil je je opgeven? Neem dan contact op met ons op via 50jaar@nieuwegein.nl