MenuZoek
Bouw Poort van Nieuwegein | 1983

Vrienden van Nieuwegein 50 jaar

Ben je nauw betrokken bij de stad en vind je het leuk om ons te helpen met de 50e verjaardag van Nieuwegein? Word dan "Vriend van Nieuwegein 50 jaar". Als "vriend" ben je ambassadeur van het verjaardagsfeest. Met het promoten van het feest, met het bedenken van activiteiten en het mee organiseren. Dus, ben je enthousiast over een feest van, voor en door de stad en wil je jouw netwerk daarvoor inzetten? Meld je dan aan als ‘Vriend van Nieuwegein 50 jaar’! 

Aanmelden als vriend van 50 jaar Nieuwegein

Vrienden van Nieuwegein 50 jaar

Burgemeester Frans Backhuijs, Wethouder Ellie Eggengoor, Wethouder Marieke Schouten, Wethouder Hans Adriani, Wethouder John van Engelen, Wethouder Jan Kuiper, Gemeentesecretaris Ellie Liebregts, Directeur Erik Prins, Hidde van der Kluit (Historische Kring), Paula van Elst, DE KOM, Fort De Batterijen, Down Under, SportID, Natuurkwartier, Gemeente Nieuwegein, RED Online Marketing, Club Rhijnhuizen, Rabobank, Pen.nl, Sweet & Ice, Bert Lubbinge, Brouwerij Jovius, Historische Kring/Museum Warsenhoeck, Driessen Smaakvermaak, Stichting KunstGein, Cultuurcentrum de Partner, Johan Nebbeling, Sportvereniging Geinoord, Samen voor Nieuwegein.

Stadsmarketing partners

De stadsmarketingpartners doen ook mee met Nieuwegein 50 jaar. Zij helpen met de voorbereidingen en zetten hun netwerk in. De stadsmarketingpartners zijn een club van verschillende ondernemers en organisaties uit Nieuwegein. Samen met hen zetten we de leuke kanten van Nieuwegein op de kaart, voor onze eigen bewoners en voor mensen van buiten. Activiteiten van de partners zijn bijvoorbeeld de fietsroute langs de parels van Nieuwegein en de PLOFparade. Zo laten ze de unieke plekken van onze stad zien. 

website stadsmarketingnieuwegein.nl

De stadsmarkeringpartners zijn:

Stadstheater DE KOM, Down Under, Fort de Batterijen, SportID, Natuurkwartier, Gemeente Nieuwegein, RED Online Marketing en Club Rhijnhuizen.